Jak používat fórum?

Základní informace pro všechny uživatele o působení na tomto fóru, které by neměly uniknout Vaší pozornosti.
Zamčeno
Uživatelský avatar
Climber
Superadmin
Příspěvky:89
Registrován:27.01. 2014 13:07
Bydliště:Markrabství moravské
Kontaktovat uživatele:
Jak používat fórum?

Příspěvek od Climber » 14.02. 2014 20:34

Vítejte na fóru! :lol:
Jelikož při každé registraci se zobrazují Pravidla používání a chování na tomto fóru, a každý z Vás má či měl možnost se s nimi seznámit, chtěli bychom jen doplnit, že administrátoři a moderátoři zde nebudou fungovat pouze v roli nějakých cenzorů! Ovšem, pokud se zde vyskytnou nějaké hrubé a urážlivé příspěvky či nevhodné přílohy - tak je budou okamžitě mazat!!!
Při opakujících se snahách o takovouto činnost, může být dotyčnému uživateli dočasně či natrvalo zakázán přístup do fóra!!!
Věříme, že takováto opatření chápete a oceňujete naši snahu o zachování vysoké úrovně zde publikovaného obsahu, ať už písemného či obrazového.

Pokud si nevíte s něčím rady, použijte nejprve naše FAQ alias nejčastěji frekventované otázky a pokud zde nenajdete odpověď, neobávejte se nás zeptat prostřednictvím dostupných kontaktů.
Tak a to by bylo na úvod asi vše.

Přejeme Vám příjemně strávený čas na této adrese a budeme rádi, když se sem budete opětovně vracet za novými informacemi, kontakty na staré i nové kamarády a přátele, nebo zde přidáte svoje příspěvky... ;)

Váš kolektiv administrátorů a moderátorů.

Zamčeno

Zpět na „Vítejte a začněte nejprve zde!“